Camilla Hay

Jeg er gift med Paw. Sammen har vi to dejlige drenge Noah på 11 år og Lucas på 8 år, der begge går på nogle af vores små landsbys folkeskoler i Hillerød.

Jeg blev valgt til Byrådet i 2013 og sidder i Børne og familie udvalget, derudover er jeg medlem af bestyrelsen i Mad til hverdag og Hillerød ungdomsskole.

Jeg nyder at være en del af Venstre, for her er der plads til at være småbørns familie, og jeg sætter utrolig stor pris på at der bliver lyttet til mig og at der bygges videre på mine ideer.

Jeg har fået sat et markant større fokus på vores mange små lokalsamfund i min første tid i byrådet og det vil jeg arbejde videre på. Jeg er slet ikke færdig endnu. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel og arbejde for borgerne i vores landsbyer og Hillerød.

SKOLE-CYKELSTIER

  • Jeg vil arbejde på at få sikre skole-cykelstier med lys på i b.la. de små lokalsamfund, det vil have stor betydning for mange borger.
  • Vi skal trygt kunne sende vores børn afsted på cykle eller gåben til og fra skole i de mørke tider af året.
  • Jeg elsker at bo på landet og jeg nyder hvert et sekund af det, og jeg ville personligt blive mere tryg, hvis vi fik lys på vores mørke stier, når jeg skal sende mine børn afsted til skolen på cykel.
  • Jeg vil derudover arbejde for et øget fokus på hastigheden omkring og igennem vores landsbyer.

FUNDAMENTET I VORES BØRNS TRIVSEL STARTER...

I vores institutioner. Jeg vil arbejde for at bevare vores små lokale børneinstitutioner, det har stor betydning for de små landsbyer og for familier når de vælger at flytte på landet.

Men også mere fleksibilitet i åbningstiderne så børnefamilierne kan få hverdagen til at hænge bedrer sammen.

Pædagogerne i Hillerød har et højt fagligt niveau, og de skal have mulighed for at få adgang til den nyeste viden.

De skal bruge mindre tid på dokumentation i institutionerne, så deres tid, overskud og fokus kan komme tilbage til at arbejde med håndværket pædagogik - det er her fundamentet i vores børns trivsel starter og det skal skolerne lære at bygge videre på.

NY KULTUR PÅ SKOLERNE

Jeg vil arbejde for en ny kultur på skoleområdet, hvor alle kender til vores anti-mobbepolitik, den skal være en integreret del af hverdagen fra starten.

Jeg mener godt at vi kan stille krav på vores børns vegne - til vores folkeskoler i Hillerød kommune.

Derfor vil jeg arbejde for at have et højere fokus på at hvert enkelt barn understøttes, både fagligt og personligt. Pædagogerne skal blive en større aktiv del af børnenes skoledag. De skal være med hele vejen fra indskoling til udskoling. På den måde kan de understøtte den gode trivsel, der skal til for at opnå en bedre læring hos børnene.

Digitale arbejdsredskaber på skolerne skal opdateres, og alle elever skal have tilgang til de digitale arbejdsredskaber, så det bliver en naturlig del af undervisningen, på alle klassetrin.

Jeg vil arbejde for et styrket forældre samarbejde på skolerne. Forældrene skal blive en større del af det der forgår på netop deres skole.

Jeg vil også arbejde på at alle børn kan tilbydes en ordentlig frokost når de er i skole, et ordentligt måltid giver energi til hjernen, og vil dermed forbedre trivslen og læringen hos børnene.

Jeg vil arbejde for jer som borger!