Dragan popovic


Jeg er politisk iværksætter og sidder i Hillerød byråd med ansvar for den grønne omstilling, kulturlivet i Hillerød samt arbejder aktivt for at idræt og sundhed bliver opprioritereret i Kommunen.

Grundstenen for mit arbejde som politiker er min familie. Jeg er gift med Sanja og har 2 børn som skaber mit fundament og min styrke, til at stå op hver morgen, og går på arbejde for at skabe en forskel for mine medborgere i Hillerød kommune.

Jeg bor med familien i Down Town/hjertet af Hillerød og med gåafstand til byens vigtigste kulturattraktion, Frederiksborg Slot. Vi skal passe bedre på vores bymidte og jeg vil i fremtiden arbejde for, at midt byen ikke bliver mere by fortættet og at vi undgå mere biltrafik.

Byen har nået sit bristepunkt og vi er nødsaget til at indtænke den grønne omstilling og mere natur i byen. Vi skal finde en sund balance mellem klimatiltag og kernevelfærd og ikke blot blive ved snakken. Vi skal steppe op med ambitionerne og tage klimadagsorden seriøst.

Jeg har besluttet mig at arbejde intensivt de næste 4 år med følgende politiske områder:

  • Bedre vilkår for idrætten samt bedre idrætsfaciliteter.
  • Bedre vilkår for iværksættere der ønsker en ny start med postnummeret 3400 som hjemadresse.
  • Bedre vilkår for erhvervslivet.
  • Mere handling end blot snak, når det handler om den grønne omstilling.
  • Familiepolitikken skal styrkes og bygges op omkring et stærkt fundament.
  • Hillerød kommune skal i fremtiden kun fokusere på kernevelfærdsområderne for den enkelte medborgere og derved udlicitere flere opgaver til private virksomheder

Info

Læs mere om Dragan på han Facebook profil.