Frederik Bang


TID TIL FORNYELSE - NYE KRÆFTER I BYRÅDET

Mit navn er Frederik Bang, jeg er 29 år jeg er Venstres unge kandidat og ham der råber for tid til fornyelse. I mit daglige job er jeg Belysningskonsulent og danseinstruktør jeg bor i Ullerød.

Jeg er og jeg vil:

  • Den unge frihedsstemme i kommunen
  • Kandidat for frihed og udvikling af byen
  • Flere ungdomsboliger i Hillerød
  • Udvikling af byen
  • En kommune der går i front for det grønne klima

Systemet skal være for borgeren, men ikke bestemme alt i borgeren liv. Det skal være en service for borgeren, når han/hun har brug for det og ønsker det.

KANDIDAT FOR FRIHED OG UDVIKLING AF BYEN

Er du træt af for meget regelrytteri, forviklede processer, og er du klar til fornyelse af byrådet med et ungt erfarent indspark?

Frihedsstemmen i Hillerød

Frihed tager udgangspunkt i, at borgeren er eksperten i sit eget liv. Politikken i den kommende periode skal være præget af muligheden for frit valg. Det er for at understøtte en målsætning om, at borgeren får den bedst mulige service fra det kommunale system, samt sikre at kommunens tiltag i størst muligt omfang med borgeren i centrum.

Det kulturelle centrum for alle 

Hillerød er en by der gemmer på masser af kultur og attraktioner. Vi har et godt ståsted. Men vi er skarp konkurrence med vores nabokommuner i tilbud om kulturelle oplevelser og aktiviteter. Venstre ønsker at fremme rammerne for sociale pop-up miljøer til især de unge og gerne egentlige ungdomsmiljøer.         

Info

Læs mere om Frederik på hans Facebook profil