Hanne Kirkegaard


Jeg er i dag formand for Idræt- og Sundhedsudvalget, bestyrelsesmedlem i Frederiksborg Centeret og Hillerød Elite. Efter snart 20 år i byrådet, først i Skævinge og nu i Hillerød, vil jeg gerne fortsat være med til at gøre en forskel, jeg er slet ikke færdig med det jeg har sat i gang.

Mine primære fokusområder er naturligt nok idræt og sundhed, foreningsliv og frivillighed, uddannelsesområdet og vores natur

Jeg arbejder fortsat for, at vi har ligevægt mellem land og by - vores lokalområder SKAL også udvikles, men vi skal også skabe et levende bymidtemiljø, der tiltrækker spændende butikker og med miljøer der bliver brugt og appellerer til alle.

Et stærkt foreningsliv er en vigtig grundsten i vores kommune og jeg ønsker de bedst mulige forhold for vores frivillige - vores aktive foreninger er med til at øge folkesundheden og integrationen og mindske ensomheden både blandt unge og ældre. Derfor vil jeg fortsat arbejde ihærdigt for projektet ”Bevæg dig for livet”. Jeg går ind for at skabe gode sammenhænge mellem bredde- og eliteidrætten. Derfor vil jeg arbejde for at udvikle fremtidens idrætsfaciliteter og miljøer, der skaber sammenhænge mellem uddannelse og idrætten. 

Naturen og miljøet

Vores natur skal bruges - men ikke misbruges. Vi skal passe på naturen og den skal være en del af læringsmiljøet og vi skal flytte undervisningen ud i naturen hvor det er muligt. Jeg vil arbejde for, at der stilles miljørigtige løsninger til rådighed, så vi ikke gør det svært at holde kommunen ren, men vi skal også stille krav til både borgere og virksomheder tager del i opgaven!

Børn og skole

Jeg vil arbejde for, at vores skolevæsen giver plads til både innovation og praktisk læring - vores børn skal lege og lære at lære.

Jeg mener at vores børn i indskolingen skal undervises lokalt, det styrker vores lokalsamfund og tiltrækker borgere der vægter mindre skoler højt.

Overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse er en svær størrelse og hvis vi skal have flere unge til at lykkes med at træffe rigtige valg, mener jeg vi skal fokusere mere på denne opgave.

Mit fokus er ofte lokalt og styrken er tit at finde der hvor man står sammen på tværs for at løse opgaverne.

Nyt stadion

Med Favrholm Stadionkvarter har jeg en ambition om at skabe noget helt unikt, nogle sportslige faciliteter ud over det sædvanlige, hvor jeg håber der også bliver plads til en idrætsefterskole.

Privat er jeg gift med Lars, har to voksne børn, opdrætter golden retrievere og er hundetræner når tiden tillader det.

Jeg er uddannelsesleder i NEXT Uddannelse København. Diplomuddannet i ledelse, født og opvokset i Meløse og bosiddende i Hillerød midtby


Info

Læs mere om Hanne her på hende Facebook profil.